Pro veřejnost jsme tu v úterý a středu: 12.30–15.00 (přístup na PC a internet v úterý od 13.30, ve středu od 14.00)
Workshop Fermentovaná zelenina
Jak podpořit na podzim imunitu a vyhnout se chřipce, rýmě a splínu? Naložíme zeleninu!
Jednoduše, levně a z toho, co máte doma vykouzlíme společně chutný a léčivý doplněk talíře.
Nakládaná zelenina má kupu prospěšných bakterií, vitamínu C i vlákniny, je proto dobré dávat si ji ke každému jídlu, hlavně na podzim. A jak si zajistit stálý přístup lépe, než se ji naučit kvasit doma? Přijďte ve středu 23. října v 16.00 na workshop s Terezou Sehnalovi a zjistěte, jak na to.
Workshop je zdarma a bude trvat přibližně dvě hodiny.
V první části proběhne přednáška, ve druhé části ochutnávka a příprava vlastní skleničky na doma – na workshop se prosím přihlaste na https://forms.gle/C46qQjq4hsU9FSvE8, e-mailem na nebo telefonicky (stačí SMS) na 731 604 073.
Neváhejte přijít ani s malými pomocníky-ochutnavači 🙂