Workshop Fermentovaná zelenina

Jak podpořit na podzim imunitu a vyhnout se chřipce, rýmě a splínu? Naložíme zeleninu!
Jednoduše, levně a z toho, co máte doma vykouzlíme společně chutný a léčivý doplněk talíře.

Nakládaná zelenina má kupu prospěšných bakterií, vitamínu C i vlákniny, je proto dobré dávat si ji ke každému jídlu, hlavně na podzim. A jak si zajistit stálý přístup lépe, než se ji naučit kvasit doma? Přijďte ve středu 23. října v 16.00 na workshop s Terezou Sehnalovi a zjistěte, jak na to.

Workshop je zdarma a bude trvat přibližně dvě hodiny.
V první části proběhne přednáška, ve druhé části ochutnávka a příprava vlastní skleničky na doma – na workshop se prosím přihlaste na https://forms.gle/C46qQjq4hsU9FSvE8, e-mailem na nebo telefonicky (stačí SMS) na 731 604 073.

Neváhejte přijít ani s malými pomocníky-ochutnavači 🙂

Nahládaná zelenina
Nakládaná zelenina
Talíř doplněný nakládanou zeleninou
Plakát workshop kvašená zelenina
TOPlist